Stel cookie voorkeur in

IPPON

Flexibele invalleerkrachten gezocht!

Sophia Scholen is aangesloten bij IPPON Personeelsdiensten. Dit is een bemiddelingskantoor voor scholen in het basisonderwijs. Sophia Scholen zoekt in samenwerking met IPPON leerkrachten (voor de flexibele schil) die voor korte periodes inzetbaar zijn op de basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. Zo is het voor jou mogelijk om een kijkje te nemen binnen de verschillende basisscholen van de reeds aangesloten stichtingen. Je wordt ingezet om les te geven aan de groepen 1 t/m 8, net waar op dat moment vervanging nodig is.

Hoe regelt IPPON het invalwerk?

Als flexibele invaller sta je ingeschreven bij IPPON. Als een leerkracht is ziek gemeld, zoekt IPPON in opdracht van de schooldirecteur een beschikbare invalkracht (jij dus!). Als invaller kom je voor de duur van de vervanging in dienst bij de betreffende stichting.

Meld je aan!

Enthousiast geworden en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij het team van invalleerkrachten en je ervaring uit te breiden? Meld je nu aan via www.ippon-personeelsdiensten.nl.

Voor vacatures binnen Sophia Scholen verwijzen we je graag naar de vacatures op onze website http://www.sophiascholen.nl/Werken-bij/Vacatures.